Pécsi Rotary Advent 2021 – online!

A Rotary Club Pécs 2014 óta rendezi meg Pécs Városában a Rotary Adventet, mely a város egyik legnagyobb jótékonysági eseményé nőtte ki magát az évek során.

2021-ben immár 8. alkalommal rendezzük meg a november 28-án nyíló és december 23-án záruló jótékonysági rendezvényünket, melynek keretében tehetséges, de anyagilag rászoruló fiatalokat és családjukat támogatunk minden nap 100-100 ezer Ft adománnyal.

Idén a pécsi általános iskolák és középiskolák tanulói közül összesen 35 diák részesülhet ebben a kiemelt támogatásban – ez a legnagyobb támogatotti létszám a Pécsi Rotary Advent történetében!

Az összesen 3,5 millió Ft adományt Pécs Város cégei, intézményei és a város polgárai adták össze és fizették be a Pécsi Rotary Club Alapítvány számára. A jelölteket az iskolai közösségek választhatták ki, támogatásukat a Pécsi Rotary Club Alapítvány Kuratóriuma hagyta jóvá.

A COVID járvány miatt az idei Pécsi Rotary Adventet is online módon szervezzük meg.

Az iskolák a kitüntetettjük köszöntésére rövid karácsonyi kisvideókat állítanak össze, melyek az átadás napján felkerülnek a Rotary Club Pécs YouTube csatornájára és Facebook oldalára. Ebben szerepelnek a kitüntetett diákok, az osztálytársak és a nevelők tanárok is, akik igy köszöntik diákjukat. 2021. november 28-tól, azaz Advent első vasárnapjától egy-egy iskola műsora lesz látható a fent említett online csatornákon.

Az iskolai közösségek nagyon készülnek, rendkívül kedves videók készülnek, melyeket érdemes megnézni. Az adventi kisvideók az alábbi linkre kattintva érhetők el:

Annak érdekében, hogy ne csak az Advent időszakában tudjuk segíteni a tehetséges, rászoruló gyermekeket, meg szeretnénk kérni arra, hogy lehetőségeihez mérten pénzadományával járuljon Ön is hozzá a Pécsi Rotary Club és Alapítványa céljainak megvalósításához, akár magánszemélyként, akár céges adomány keretében.

Annak érdekében, hogy ezt a legegyszerűbb módon meg lehessen tenni, létrehoztunk egy internetes adománygyűjtő felületet, melyre rákattintva, az Ön által meghatározott összeggel tudja támogatni humanitárius céljaink megvalósítását. Már 1000 forint is nagy segítség!

Az adománygyűjtő felületet eléri ide kattintva: https://alapitvany.rotarypecs.hu/termek/altalanos-tamogatas/

A befizetett adományok a Pécsi Rotary Club Alapítvány számlájára kerülnek és garantáljuk, hogy az összeg 100 százaléka eljut a rászorultakhoz.

Nagyon köszönjük szíves támogatását és békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!