Rotary jótékonysági „kedvcsináló” koncert

A Rotary Club Pécs a 2020. november 10-én a pécsi Palatinus Hotel Bartók termében és online az interneten lebonyolítani tervezett jótékonysági koncertjét a pandémiás helyzet miatt meghozott korlátozó intézkedések miatt nem tudta megszervezni. 

A koncert bevételeiből a Pécsi Rotary Ösztöndíj Program keretében tehetséges és rászoruló fiatalokat kívántunk támogatni.

A koncertre szép számmal jelentkeztek barátok, támogatók, akik segítő szándékát és érdeklődését ez úton is hálásan köszönjük!

A RC Pécs nem adja fel és addig, amíg a jótékonysági koncertet meg tudjuk szervezni, a céljaink és kezdeményezéseink iránt érdeklődők számára készítettünk egy kedvcsináló jótékonysági koncert filmet, melyet ide kattintva lehet megnézni és meghallgatni:

https://youtu.be/m7-JgAC2Zqs

Bízunk benne, hogy a tervezett koncertet és a többi, immár hagyományosnak mondható jótékonysági akcióinkat mihamarabb meg tudjuk szervezni, és folytatni tudjuk a tehetséges és rászoruló fiatalok támogatását, felkarolását célzó tevékenységünket.

Addig is kérjük, hogy kövessék az online térben zajló kezdeményezéseinket. E nehéz időkben a Rotary jótékonysági akcióira meggyőződésünk szerint nagyobb szükség van, mint valaha!